Henkilökunta

Hyvinkään Eläinlääkäriasema Sanumin henkilökunta koostuu eläinrakkaista, ammattitaitoisista osaajista. Nettiajanvaraksessa voi varata ajan tietylle eläinlääkärille, mutta pidätämme oikeuden muuttaa hoitavaa eläinlääkäriä tarvittaessa.

Jaana Harmoinen

ELT, pieneläinsairauksien erikoisläinlääkäri

Valmistuin eläinlääkäriksi vuonna 1989. Työskentelin Hyvinkään Eläinlääkäriasemalla vuosina 1990-1996. Syksyllä 1996 pääsin Helsingin Yliopistoon pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkärikoulutukseen ja erikoiseläinlääkäritutkinnon suoritin vuonna 1997. Vuosina 1997-2000 työskentelin Yliopistollisessa pieneläinsairaalassa (ent. pieneläinklinikka) eläinlääkärinä. Väitöskirjatutkimusta tein v. 2001-2004 ja väittelin eläinlääketieteen tohtoriksi kevättalvella 2004. Väitökseni jälkeen toimin edelleen eläinlääkärinä Yliopistollisessa pieneläinsairaalassa ja opetustehtävissä Kliinisen eläinlääketieteen laitoksella. Keväällä 2005 työtehtävieni “ympyrä sulkeutui” palatessani yrittäjänä Hyvinkäälle kliiniseen potilastyöhön.

Ammattitaitoani kasvatan ja ylläpidän päivätyön ja ammattikirjallisuuden lisäksi lukuisilla kursseilla vuosittain sekä kotimaassa että ulkomailla. Erityisiä kiinnostuksen kohteitani eläinlääkinnässä ovat pieneläinten sisätaudit ja kissojen sairaudet.

Nelli Pöllänen

ELL

Olen valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi keväällä 2021. Urallani olen ehtinyt kartuttaa kokemusta pieneläinten hoidon lisäksi lyhyesti myös hevos- ja tuotantoeläinpraktiikasta sekä päivystystyöstä. Erityisenä kiinnostuksen kohteenani on pieneläinten hammashoidot. Vapaa-aikani kuluu koiran ja hevosen kanssa puuhastellessa.

Marja-Liisa Ronkainen

ELL

Olen valmistunut eläinlääkäriksi vuonna 1992. Valmistumisen jälkeen tein useamman vuoden sekä tuotantoeläin- että pieneläinpraktiikkaa, mutta viimeiset 25 vuotta pelkkää pieneläinpraktiikkaa. Olen ollut töissä useammalla pieneläinvastaanotolla ja tehnyt myös pieneläinpäivystyksiä. Vuosina 1998-2001 olin armeijan eläinlääkärinä Niinisalon Tykistöprikaatissa. Vuoden 2007- 2008 olin erikoistumisvirassa Yliopistollisessa Eläinsairaalassa. Kiinnostukseni kohteena ovat sisätaudit ja kissojen sairaudet. Myös kanien ja pikkujyrsijöiden sairauksien hoito on lähellä sydäntäni.

Olen kasvattanut europpalaiskissoja vuodesta 1997 FI*Pikku-Piun  kasvattajanimellä. Saksanpaimenkoirieni kanssa olen harrastanut eilaisia palveluskoiralajeja (metsäjälki, haku, erikoisjälki FH ja suojelu IGP). Tällä hetkellä minulle pitää kotona seuraa eurooppalaiskissat, jotka ovat omia kasvattejani.

Tiina Koivunen (hoitovapaalla)

ELL

Valmistuin eläinlääkäriksi 2010. Työt Hyvinkään eläinlääkäriasemalla aloitin keväällä 2010, sitä ennen toimin kunnaneläinlääkärin sijaisena Ylä-Savossa. Olen kiinnostunut kissojen ja koirien sairauksien lisäksi myös pienjyrsijöiden ja kanien sairauksista.

Anne Kaukonen

vastaava pieneläinhoitaja

Valmistuin pieneläinhoitajaksi v.1991. Hyvinkään Eläinlääkäriasemalla aloitin työskentelyn loppukesästä 1989. Toimenkuvaani kuuluvat erilaisissa toimenpiteissä ja leikkauksissa avustaminen, röntgentyöskentely, laboratoriotehtävät, asiakaspalvelu sekä muut pieneläinvastaanoton ylläpitoon kuuluvat toimet. Pidän erityisesti leikkaussalityöskentelystä ja kirurgiasta. Olen osallistunut alan kursseihin ja koulutustilaisuuksiin ahkerasti.

Essi Sirola

klinikkaeläintenhoitaja

Valmistuin klinikkaeläinhoitajaksi alkuvuodesta 2022. Sitä ennen olin toiminut Sanumissa kesälomasijaisena ja tuuraajana kesästä 2013 lähtien. Ennen klinikkaeläinhoitaja opintoja suoritin Helsingin yliopistossa elintarviketieteiden kandidaatin tutkinnon. Harrastan sekä omien, että lainakoirien kanssa agilityä, tokoa ja koiranäyttelyitä.

Jenni Alastalo

klinikkaeläintenhoitaja

Jenni on äitiys- ja vanhempainvapaalla.